Här kan du antingen registrera dig som medlem i vår föreniing eller endast beställa ett nyhetsbrev per epost. Du väljer själv.

Om du valt att registrera dig som medlem kommer du att få instruktioner hur du skall gå tillväga med att bli medlem i vår förening och få njuta av dans för en förmånlig summa och träffa trevliga mänskor med samma intresse - att dansa!

Väljer du att endast beställa vårt nyhetsbrev kommer du ibland att få information om våra tillställningar skickat till din epost. Det förbinder dig inte till något utan alla tillställningar vi informerar dig om kan du själv sedan antingen välja att delta i - eller inte!

 

Blev något ännu oklart så kontakta oss, så berättar vi mera! 

söndag, juli 22, 2018

Beställ Nyhetsbrev

Fyll i de uppgifter nedan som frågas. Namn, epost och mobilnummer är obligatoriska.
captcha 

Nyheter / Aktuellt

Vårt program för hösten 2016 är publicerat

Hej alla glada dansare i vår förening!

Vi har efter mycket funderande kommit fram till att vi denna höst tar lite lugnare på dansfronten. Juniorgrupperna är de enda som har fasta veckotimmar. För de vuxna ordnas det sporadiska danstillställningar och veckoslutskurser. För att närmare se vårt program för hösten så klicka  HÄR!

Efter närmare 10 år av dans varje år tar också vår dansledare Minus en kreativ paus på ett år för att samla inspiration och nya idéer. Vi får se vart det bär och vad vi kan erbjuda nästa höst igen.
Om vårens program vet vi inte ännu något.

 

Följ med denna hemsida och vår facebooksida för mera information om händelser och kurser

 

Ha en riktigt skön höst,

 

Styrelsen

Programmet har publicerats för våren 2016

Kolla in vårt program för våren 2016

 

Vi ses på danstimmarna

Möteskallelse - vårmöte

Ekenäs Danskraft rf håller sitt stadgeenliga vårmöte 25.4 kl. 19.00 på Uncan

Välkomna